24 de nov. 2010

Fondos de Blog: plantilles

A més de les plantilles que el propi "Blogger" ens deixa fer (ja sabeu, cal entrar a "Diseñador de plantillas" i anar provant. Quan els canvis que hem fet ens agraden tenim que punxar en "aplicar al blog" i així queden guardats els canvis), podem trobar altres plantilles per al nostre blog.

Podem entrar a:

-Fondos Yolanda

1.- Entrem a la pàgina i busquem el fondo que més ens agrade.

2.- Una vegada triat cal anar a "Diseñador de plantillas" i obrir "Añadir un gadget". Triem el gadget "HTML/Javascript"


3.- En la casella en blanc copiem aquest codi:
<style type="text/css">body {background-image: url(direct link); background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; }</style>

4.- Substituim les lletres que hi ha en roig. Com. Molt fàcil! Baix de cada fondo hi ha un enllaç. Per exemple, jo he triat un fondo nadalenc, publicat el "Martes, 16 de noviembre de 2010" i copio aquest codi: 
http://i54.tinypic.com/2epstj7.jpg 

5.- Copio el codi de talt dins del parentesi substituint les lletres en roig i resta així:
<style type="text/css">body {background-image: url(http://i54.tinypic.com/2epstj7.jpg ); background-position: center; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; }</style>

6.- Li done a guardar i ja el tenim.

Si volem afegir la capçalera, d'acord amb el fons que hem creat sol tenim que guardar-se-la com a imatge, anar a editar en la capçalera, eliminar la imatge anterior i pujar la nova. 

-Fondos para blogger

Fem el mateix que dalt, però encara més fàcil. Sols cal punxar damunt del fons que mes ens agrade i aprareixera sota el fons un codi. Copiem i el peguem en un gadget com abans. Ja està!


- Decora tu blog

Igual que dalt, però encara més senzill, perquè directament, sota cada fons, està el codi. A més ens deixa triar el fons per si tenim el blog en dos columnes o tres (copiem en funció del nostre blog).

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...